Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از بوشهر، حمیدرضا حاج بابایی رئیس کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی در نشست کمیته برنامه‌ریزی شهرستان دشتی عنوان کرد: کشور با اعتبارات کنونی نمی‌تواند طرح‌های نیمه تمام را تکمیل کند و باید با ارائه راهکار‌های مناسب و تشویق بخش خصوصی از منابع عظیم این بخش برای تکمیل طرح‌ها استفاده کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: هر چند در ۴۲ سال گذشته دولت‌های وقت اقدام‌های خوبی انجام داده‌اند، اما هنوز بسیاری از مشکلات و محرومیت‌ها در استان بوشهر وجود دارد که نیازمند عزم جدی مسئولان و تلاش جهادگونه برای حل فوری آن‌ها است.

رئیس کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی  ادامه داد: امروز با توسعه رسانه و اینترنت مردم وضعیت خودشان را با وضعیت بین المللی مقایسه می‌کنند و می‌بینند وضعیت و امتیاز خودشان در این تراز نیست.

حاجی‌بابایی به مصوبات دولت و مجلس برای حل مشکلات مردم اشاره کرد و گفت: مصوبات مجلس خوب بوده، اما مشکلاتی مانند تحریم وبیماری کرونا باعث شده مردم طعم شیرین مصوبات مجلس و تلاش‌های دولت را بخوبی نچشند.

او همچنین به میزان بالای طرح‌های نیمه‌تمام در شهرستان دشتی اشاره کرد و افزود: باید با ارائه راهکار‌های مناسب از بخش خصوصی برای تکمیل این طرح‌ها بهره برد.

رئیس کمسیون بودجه برنامه و بودجه و محاسبات مجلس به مشکل کمبود آب آشامیدنی در شهرستان دشتی و همه نقاط استان بوشهر اشاره کرد و افزود: زیبنده این استان با ۹۰۰ کیلومتر ساحل با خلیج فارس نیست که با مشکل تامین آب آشامیدنی رو به رو باشد و باید با ساخت آب شیرین کن در همه نقاط ساحلی این مشکل طبیعی و اولیه مردم برطرف شود.

حاجی بابایی افزود: در برنامه هفتم و بودجه سال آینده توجه جدی به حل مشکل آب کشور و استان‌های محروم خواهد شد.

۱۰۰ هزار طرح نیمه تمام در کشور وجود دارد

نایب رئیس کمیسیون برنامه بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی نیز در این جلسه گفت: بر اساس اعلام سازمان برنامه و بودجه ۱۰۰ هزار طرح نیمه تمام در کشور وجود دارد.

حجت الاسلام میر تاج الدین یکی از برنامه‌های اصلی این کمیسیون را یافتن منابع پایدار برای تکمیل این طرح‌ها عنوان کرد و افزود: تهاتر با دارایی‌های دولت و تهاتر با نفت برای طرح‌های عمرانی از دیگر برنامه‌ها است.

الزام پتروشیمی‌ها به کمک به توسعه بوشهر

نماینده مردم دشتی و تنگستان در مجلس شورای اسلامی نیز گفت: شهرستان دشتی در تولید گوجه‌فرنگی خارج از فصل رتبه برتر را در کشور دارد و خرید تضمینی این محصول می‌تواند از زیان کشاورزان جلوگیری کند.

غلامحسین کرمی افزود: پتروشیمی‌ها سالانه سودی زیادی به جیب می‌زنند که باید بخشی از این سود‌ها برای حل مشکلات مردم اختصاص دهند.

او بیان کرد: به دنبال سازوکاری در مجلس هستیم که بتوانیم آن‌ها را مجبور به این کار کنیم.

نماینده مردم دشتی و تنگستان در مجلس یازدهم عنوان کرد: انتظار داریم اعضای کمیسیون برنامه و بودجه، برای حل مشکلات شهرستان‌های دشتی و تنگستان اهتمام ویژه داشته باشند و طرح‌های مورد نیاز مردم را در ردیف اعتباری قرار دهند.

اعتبار ملی به جاده‌های دشتی اختصاص یابد

فرماندار دشتی نیز با تاکید بر اینکه راه‌های این شهرستان باید در ردیف اعتبارات ملی قرار بگیرد، گفت: طول راه‌های این شهرستان ۷۰۳ کیلومتر است که از این لحاظ رتبه دوم استان به خود اختصاص داده است.

عبدالله نادری افزود: جاده خورموج_ لاور_ دشت پلنگ به طول ۶۵ کیلومتر شهر خورموج را به قطب کشاورزی شهرستان متصل می‌کند که نیاز به بهسازی و تبدیل آن از راه روستایی به راه اصلی وجود دارد.

او عنوان کرد: جاده ناصری_ شنبه _ باغان _ سرچشمه و ریز ۸۵ کیلومتر طول دارد که ۶۵ کیلومتر آن در محدوده شهرستان دشتی است. این راه متصل کننده مرکز شهرستان به بخش شنبه است و در ادامه پس از عبور از مناطق کشاورزی و روستایی باعث اتصال دو شهرستان دشتی و جم می‌شود و فاصله جم به بوشهر را ۴۰ کیلومتر کاهش می‌دهد.

فرماندار دشتی ادامه داد: جاده دولت آباد_ زیارت هم ۴۲ کیلومتر طول دارد که ۱۸ کیلومتر آن تکمیل و در ردیف بودجه ۱۴۰۰ دیده شده، ولی به لحاظ اینکه ماده ۲۳ ندارد، اعتبارش تخصیص داده نمی‌شود.

نادری همچنین گفت: طول خط انتقال آب این شهرستان ۳۹۳ کیلومتر است که ۸۵ کیلومتر آن نیاز به نوسازی دارد و ۲۸۰ کیلومتر هم نیازمند توسعه است.

او میانگین بارش را در شهرستان دشتی ۲۳۳ میلیمتر عنوان کرد و افزود: دشت‌ها به شدت با افت آب مواجه هستند که ساخت سد کاردنه با حجم ذخیره ۴ میلیون متر مکعب که مطالعات آن هم انجام شده، ضروری است زیرا این سد می‌تواند نقش بسزایی در تامین آب آشامیدنی و صنعت ایفا کند.

فرماندار دشتی با اشاره به تولید ۲۳۰ هزار تن گوجه‌فرنگی در این شهرستان، بر خرید تضمینی این محصول تاکید کرد.

نادری با اشاره به اینکه تعرفه‌ برق گلخانه‌ها صنعتی حساب می‌شود، بیان کرد: ظرفیت برق شهرک صنعتی با احداث پست ۱۳۲ کیلو وات باید افزایش پیدا کند.

انتهای پیام/ک

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: نماینده مجلس راه آهن بوشهر شیراز پارس جنوبی کمبود آب بودجه و محاسبات مجلس مجلس شورای اسلامی کمیسیون برنامه شهرستان دشتی نیمه تمام حل مشکل برای حل طرح ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۶۱۸۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مردم هیچ علاقه‌ای به نگهداری ریال ندارند | فعالان اقتصادی هم پول ملی را خسارت می‌بینند و می‌دانند!

آفتاب‌‌نیوز :

حمیدرضا رستگارپور در گفتگو با ایلنا درباره اثر وضع مالیات بر افزایش قیمت کالا اظهار اشت: یکی از موضوعاتی که باعث بالا رفتن قیمت‌ها می‌شود دقیقا موضوع مالیات است و وقتی در قانون بودجه سهم مالیات را مشخص می‌کنند اینکه چقدر از بودجه قرار است از مالیات تامین شود. این سهم خود به خود اثر وضعی خود را بر روی قیمت تمام شده کالا می‌گذارد.

وی ادامه داد: در واقع این هشدار را می‌دهد که انواع کالا براساس قانون بودجه تا چه حدی و تا چه درصدی گران می‌شوند و افزایش قیمت هم در نهایت منجر به کاهش قدرت خرید مردم می‌شود و با وجود اینکه هنوز مالیات سال ۱۴۰۳ اعمال نشده، اما شاهد گرانی‌های پیش از موعد آن هستیم.

رییس اتاق اصناف تهران با بیان اینکه این آلارم‌ها منجر به ایجاد انتظارات تورمی می‌شوند، گفت: این انتظار تورمی برای تمام کالا‌ها وجود دارد و قدرت خرید مردم هم نسبت به خرید کالا به طور قطع کمتر می‌شود و می‌بینیم در حالی که کمتر از دو ماه از سال گذشته، اما برخی از کالا بین ۳۰ تا ۴۰ درصد گران شده‌اند و تنها دلیل آن هم انتظارات تورمی است.

رستگارپور افزود: دولت باید تدبیری برای انتظار تورمی ایجاد شده داشته باشد. در جامعه این توصر ایجاد می‌شود که مطمئن هستند که کالا گران می‌شود، اما این افزایش قیمت چه زمانی قرار است اعمال شود و اساسا علت آن چیست؟ در حالی که گفته می‌شود برای مثال قرار است که تا انتهای سال قیمت جدید اعمال شود، اما در ابتدای سال اثر آن را می‌بینیم. 

وی با بیان اینکه بودجه ریزی نباید به گونه‌ای باشد که مردم را به سمتی هدایت کند که پول را به کالا تبدیل کنند، تاکید کرد: تقریبا تمام مردم هیچ علاقه‌ای به نگهداری ریال ندارند و هم فعال اقتصادی و فعال در کسب و کار‌ها و هم مردم عادی پول ملی را خسارت می‌بینند و می‌دانند. از این رو مسئولان کشور باید برای این موضوع تدبیری بیندیشند تا ریال حداقل برای یک سال پشتوانه داشته باشد، یعنی مردم مطمئن شوند که ارزش این پول حداقل یک سال حفظ می‌شود و این خواسته ما در اصناف هم است.

رییس اتاق اصناف تهران گفت: در مجموع برداشت ما در اتاق اصناف این است که سال ۱۴۰۳ می‌تواند سال پر رونقی باشد و عوامل متعدد این موضوع را نشان می‌دهند و امسال فرصت‌های خاصی برای رونق اقتصاد دارد و اینگونه تلقی می‌شود اوضاع تیره و تار هم نیست.

منبع: خبرگزاری ایلنا

دیگر خبرها

  • برنامه تشکیل ۲۰ کارگروه تخصصی در حوزه انتخابیه داریم/ضعف مجلس یازدهم در تراز بین المللی
  • آزادی زندانی با پاداش آخر خدمت یک فرهنگی در شهرستان دشتی
  • ۷۰ درصد مردم تلویزیون می‌بینند | نظرسنجی جدید تماشای برنامه‌ها اعلام شد
  • دغدغه اصلی‌ام وضعیت اقتصاد و معیشت مردم است
  • مردم هیچ علاقه‌ای به نگهداری ریال ندارند | فعالان اقتصادی هم پول ملی را خسارت می‌بینند و می‌دانند!
  • نقش هلال احمر در توسعه اجتماعی ستودنی است
  • ۵۰ برنامه فرهنگی، امدادی و آموزشی در دشتی اجرا می شود
  • تراز آبی دریاچه ارومیه ۱۵ سانتی‌متر افزایش یافت
  • دهقان کیا: دولت و مجلس به دنبال حال خوب برای بازنشستگان تأمین اجتماعی نیستند/ حال خوب با پرداخت بدهی دولت به تامین اجتماعی
  • شیدا یوسفی بازیگر «زودیاک»: دوستداران قصه‌های واقعی رئالیتی‌شوها را می‌بینند